De beste features van Summer ’19 voor beheerders

Na onze succesvolle hoogtepunten overzicht  van de Summer ’19 Release voor gebruikers, deze kunt u hier vinden, hebben wij nu een samenvatting gemaakt voor beheerders.

Houd gebruikers op de hoogte met notificaties

Stuur gebruikers notificaties wanneer bepaalde criteria bereikt zijn. Laat bijvoorbeeld een accounteigenaar weten als er een nieuwe case is binnengekomen terwijl hij een deal aan het sluiten is. Voorheen was het alleen mogelijk om standaard notificaties te sturen die gedefinieerd waren door Salesforce. Deze nieuwe feature geeft de mogelijkheid om te bepalen welke gebruikers en wanneer zij een notificatie ontvangen. Gebruik de Send Custom Notification Action Type in de Process Builder om de notificaties in te stellen.

Evalueer elk record in rapporten met Row Level Formulas

Met Row Level Formulas is het niet meer nodig om een rapport te exporteren of een beheerder te vragen om een formuleveld aan te maken. In plaats daarvan kan de formule direct worden gemaakt in het rapport. De feature dient wel eerst geactiveerd te worden in Setup bij Reports and Dashboards Settings en is alleen beschikbaar voor Lightning Experience.

Bouw Flows sneller en gemakkelijker

Fouten zijn snel gemaakt bij het bouwen van flows. Nu kunnen deze fouten verholpen worden met de Undo en Redo knoppen. Een element nodig dat al gebouwd is? Gebruik de Duplicate knop en pas het element daarna aan waar nodig. De undo, redo, en duplicate knoppen staan linksbovenin bij de Flow Builder.

Problemen met het zoeken van elementen in een complexe flow? Gebruik nu de Manager tab om snel bestaande elementen te zoeken op het flow canvas. In de Manager tab van de Toolbox kan gezocht worden naar bestaande elementen in de flow. Klik op het vergrootglas om het element te lokaliseren op het canvas.

Rich Text mogelijk in Flow Builder

Het gebruik van Rich Text is nu mogelijk in Flow Builder. Voeg Rich Text toe aan schermcomponenten, labels, help tekst en pauze schermen. Pas het lettertype, grootte kleur en uitlijning van de tekst aan. Het is ook mogelijk om samenvoegvelden, HTML links of bullet points toe te voegen aan de tekst.

Tot zover de belangrijkste punten voor een Salesforce beheerder uit de Summer ’19 Release. Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen of het gebruik van de nieuwe features willen bespreken, neem dan contact met ons op.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Profit4SF of een afspraak maken?