Pardot is hét marketing automation platform van Salesforce. Begeleid uw leads, stuur de juiste communicatie op het juiste moment, creëer zelf eenvoudig uw multi-channel campagnes. Allemaal in 1 pakket en door de koppeling met Salesforce Sales cloud ontstaat er een unieke combinatie van Sales met Marketing. Zie hieronder een belangrijke uitkomst van het onderzoeksbureau VB Insight:

“80% of marketing automation users saw their number of leads increase, and 77% saw the number of conversions increase.”

Dit zijn de belangrijkste voordelen van Salesforce Pardot:

  • Genereer meer leads
  • Verhoog de kwaliteit van uw leads
  • Lead nurturing
  • Doelgericht communiceren
Genereer meer leads

Doordat uw website en formulieren aan Pardot worden gekoppeld, verliest u nooit meer klantgegevens. Creëer door de eenvoudige WYSIWYG oplossing specifieke landing pagina’s die voldoen aan uw specifieke wensen. Leads worden op deze manier snel en eenvoudig vastgelegd in Pardot en door de automatische koppeling met Salesforce worden deze acties meteen omgezet naar leads in Salesforce.

Verhoog de kwaliteit van de leads

Kwaliteit gaat ook in dit geval boven kwantiteit. Pardot stelt u in staat om eenvoudig leads bij te houden en te waarderen. Doordat er bij elke actie van de prospect punten worden toegekend, kunt u eenvoudig kwalificeren hoe geïnteresseerd de lead/prospect is in uw bedrijf.

Lead Nurturing

Het juiste bericht op het juiste moment. Creëer waardevolle verkoop- en marketingprocessen om leads klaar te stomen voor verkoop. Bedenk en creëer eenvoudig marketing campagnes en automatiseer deze processen.

Doelgericht communiceren

Profiteer optimaal van alles wat je online doet en maak gebruik van Pardot’s krachtige marketingtools voor e-mail. Maak gebruik van elk beschikbaar Salesforce contact veld voor het verdere personaliseren van e-mails. Of gebruik de juiste velden om lijsten specifiek te segmenteren. Met dynamische content kunt u elke e-mail aanpassen op basis van salesforce velden.

Meer weten over hoe Pardot uw bedrijf meer omzet kan laten genereren, neem dan contact met ons op.