JavaScript Developer

Werken voor de best gewaardeerde Salesforce partner van Nederland? Profit4SF heeft al de kennis in huis rondom Salesforce en is voor uitbreiding op zoek naar een Frontend/Backend JavaScript Developer.

Ben jij gepassioneerd om code te ontwikkelen in Cloud oplossingen en sta jij open om samen te werken met ervaren Cloud Ontwikkelaars in een jonge en dynamische organisatie? Een baan binnen Profit4SF is een baan die jij zelf kunt vormgeven waarbij we jouw carrière een boost kunt geven. Verder zijn wij in staat om verschillende cursussen en trainingen te faciliteren zodat jij als ontwikkelaar kunt groeien binnen onze organisatie!

Wie ben jij als JavaScript Developer?

Afgeronde HBO of WO studie in bijvoorbeeld Informatica, ICT of een vergelijkbare richting.
Ervaring met moderne JavaScript Frameworks als React en NodeJS.
Ervaring met maatwerk componenten ontwikkeld in JavaScript en HTML5.
Kennis van CSS3.
Ervaring met Java/C#, Git en/of Heroku is een pré.
Je bent gedreven en wilt graag doorgroeien in Cloud computing.
Goede communicatieve- en analytische vaardigheden.
Je bent een teamplayer en gezellig, maar bovenal professioneel.
Je bent in het bezit van rijbewijs B.
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Over de functie

Onze developers zijn op zoek naar een nieuwe collega die hen kan helpen met het ontwikkelen van componenten voor onze Salesforce klanten. Waar voorheen kennis van Salesforce specifieke scripting taal nodig was, zijn Lightning Web components gebaseerd op moderne JavaScript Frameworks.

Je gaat onderdeel uitmaken van een projectteam dat klantwensen uitwerkt in Salesforce waar jij maatwerk componenten ontwikkeld in JavaScript en HTML. Ook kun je, afhankelijk van je potentieel en voorkeur, de andere ontwikkelaars bijstaan bij het ontwikkelen van nieuwe Salesforce functionaliteit.

Het aantal verschillende opdrachten dat door Profit4SF wordt uitgevoerd zorgt voor een grote verscheidenheid aan opdrachten, waardoor je jezelf continue kan blijven uitdagen en je blijft groeien in je interessegebied en binnen het bedrijf.

Wat bieden wij jou?

We weten jouw kwaliteiten op waarde te schatten en betalen daarom een uitstekend salaris. Verder krijg je alles wat je nodig hebt om je werk succesvol te kunnen doen zoals een laptop en een leaseauto. Belangrijker is dat wij bij Profit4SF gaan investeren in jouw ontwikkeling want alleen dan kunnen we echt samen successen behalen.

Wie is Profit4SF?

Profit4SF is Salesforce Platinum Partner. Wij zijn gespecialiseerd in Salesforce. Vanuit een full-service concept helpen wij onze klanten. Van advies, implementatie, maatwerk tot aan training & support.

Solliciteren

Durf jij de volgende stap in je carrière te zetten en te werken voor de best gewaardeerde Salesforce Partner in Nederland? Neem contact op met Leo Leijenaar om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken via 030 737 03 22. Direct je cv mailen kan ook naar: info@profit4sf.nl.

Kom jij ons team versterken?