Ons team

Leo Leijenaar

Leo Leijenaar

CEO

Leo Leijenaar is de “playing captain” met 3 decennia ervaring in de ICT in Marketing, Sales en Management. Hij maakte in 2010 kennis met de baanbrekende oplossingen van Salesforce en is enthousiast gebruiker en ambassadeur. In 2013 heeft hij Profit4SF opgericht met als doel om Salesforce implementaties uit te voeren op een pragmatische, no nonsense manier, waarbij klanten enthousiast zijn over het resultaat om alles uit Salesforce te halen!
Arno Epping

Arno Epping

Account Executive

Arno heeft in het begin van zijn Profit4SF carrière gewerkt als Salesforce implementatie consultant. Met zeven Salesforce certificaten op zak en projectervaring in de verschillende Salesforce Clouds heeft Arno veel kennis van het Salesforce platform. Momenteel is Arno werkzaam als accountmanager waar hij bestaande klanten en nieuwe bedrijven adviseert hoe zij Salesforce het beste kunnen inzetten. Mocht u geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen op het gebied van Marketing, Sales, Service, neem dan contact op.
06-40187865 |
arno.epping@profit4sf.nl
Ruben Leijenaar

Ruben Leijenaar

Sales & Marketing Manager

Ruben heeft een brede kennis van het Salesforce Platform. Naast dat hij zelf implementaties heeft uitgevoerd is hij momenteel actief als sales consultant. Hierbij adviseert hij nieuwe Salesforce gebruikers om het uiterste uit Salesforce Platform te halen. Wilt u uw Sales, Service of Marketing activiteiten optimaliseren en als bedrijf accelereren, neem dan contact op. In zijn vrije tijd kijkt Ruben graag voetbal en speelt hij zelf hockey.
06-53869660 |
ruben.leijenaar@profit4sf.nl
Mouna Lammers

Mouna Lammers


Mouna is een gedreven Sales & Marketing professional die altijd op zoek is naar de beste oplossing voor de klant. Door haar achtergrond in de online marketing en sales weet zij binnen Profit4SF deze combinatie ook te maken. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden bij haar paard en rijdt ze in de weekenden fanatiek mee aan springwedstrijden. Wilt u uw Sales, Service of Marketing activiteiten optimaliseren, neem dan contact op.

Mathijs Spee

Mathijs Spee


Mathijs is een gedreven Salesforce tijger, met meer dan 7 jaar ervaring als Salesforce consultant Hij heeft zich gespecialiseerd in de Marketing Cloud en Pardot modules van Salesforce en beschikt ook over de ervaring en certificaten van de Sales en Service Cloud modules. Voor al uw Salesforce vragen kunt u bij hem terecht en Mathijs zal niet eerder stoppen tot dat de klant tevreden is. In zijn vrije tijd vliegt hij graag de wereld over.
Freek Kraan

Freek Kraan


Freek is naast Salesforce implementatie consultant tevens supportmanager voor onze klanten en interne vraagbaak. Zijn ruime ervaring in diverse commerciële functies in het bedrijfsleven stellen hem in staat om de onderliggende processen en wensen van klanten snel te onderkennen en op de juiste manier te vertalen naar de Salesforce functionaliteit. In zijn vrije tijd is hij enthousiast hardloper en sportman.
Marco Pietersen

Marco Pietersen


Marco is verantwoordelijk voor de developers van Profit4SF waar hij de Salesforce consultants ondersteunt wanneer een project maatwerk vereist. Hij is een all-round developer die al sinds zijn middelbare school programmeert en in 2013 als Salesforce Apex developer is getraind in Oxford. Ook heeft hij ervaring in consultancy en Agile project management. Zijn hobbies zitten in de ICT sfeer (gaming, hardware en domotica), maar ook board games en modelbouw vindt hij leuk om te doen.
Artash Manoucharjan

Artash Manoucharjan


Artash is een ervaren, gecertificeerde Salesforce Developer. Hij is een specialist in het configureren van Salesforce en het ontwikkelen in Apex, Visualforce en Salesforce Lightning. Maatwerk applicaties en interfaces met andere systemen behoren tot zijn dagelijkse taken. Artash is resultaatgericht en stressbestendig. Buiten werktijd gaat hij graag een drankje doen met vrienden, kijkt hij voetbal of laadt hij op tijdens een stedentrip.

Hjalmar Ruijter

Hjalmar Ruijter


Happy customers only! Met dat uitgangspunt gaat Hjalmar elk project aan. Met meer dan 10 jaar ervaring in de financiële sector en een master Business Administration als achtergrond weet hij complexe bedrijfsprocessen grondig te analyseren en te optimaliseren. Uiteraard staat de wens van de klant hierbij centraal. Hjalmar is onder andere gespecialiseerd in Einstein Analytics, FinancialForce, en Sales Cloud. In zijn vrije tijd is hij graag actief op het voetbalveld of op de tennisbaan.
Sharjil Oemar

Sharjil Oemar


Sharjil is een Salesforce Consultant die zeer klantgericht te werk gaat en zich compleet inleeft in de wensen van de klant. Hij maakt graag de extra meters die nodig zijn om deze wensen te doen uitkomen. Sharjil is een opgewekte, ambitieuze professional met 4 jaar bancaire ervaring en een Master Bedrijfskunde: Information & Knowledge Management. Hij wilt zich graag blijven ontwikkelen tot een expert in alle Salesforce aspecten. Daarnaast houdt hij van reizen, eten en voetbal. In zijn vrije tijd trapt hij dan ook graag een balletje of gaat hij lekker uit eten.
Jordi Jansen

Jordi Jansen


Jordi is een Salesforce Consultant die een scherpe geest, gezond verstand, oog voor detail en humor in de juiste hoeveelheid combineert, om voor u als klant alles uit uw Salesforce omgeving te halen. Na het behalen van zijn Sales Cloud Certificaat wil hij zich als eerste richten op zijn Service Cloud certificaat om zich vervolgens te ontwikkelen tot allround Salesforce specialist. In zijn vrije tijd trapt Jordi zich graag een slag in de rondte op zijn mountainbike of racefiets of settelt hij zich graag op de bank met een goed boek, film of serie.
Tom Possel

Tom Possel


Tom is een gecertificeerde Salesforce Consultant die klanttevredenheid op de eerste plaats heeft staan. In combinatie met zijn achtergrond in Sales en Marketing wil hij zich gaan richten op het behalen van zoveel mogelijk certificaten, om zich zo tot een breed inzetbare Salesforce Consultant te ontwikkelen. In zijn vrije tijd is hij te vinden in het zwembad voor zijn sport waterpolo, gaat hij graag met vrienden uit eten of naar een voetbalwedstrijd.
Natasja Daams

Natasja Daams


Natasja is een Salesforce Consultant met oog voor detail. Zij richt zich, naast Sales Cloud, op Service Cloud en Field Service Lightning en wil zich constant verder ontwikkelen. Natasja heeft ruim 10 jaar werkervaring in de dienstverlenende sector, waaronder een leidinggevende functie in de klantenservice, waardoor zij altijd meedenkt vanuit het oogpunt van de klant. Natasja vind je in haar vrije tijd op de dansvloer of de manege, of zij is op pad met haar spiegelreflexcamera.
Mikail Jansen

Mikail Jansen


Mikail is een gecertificeerde Salesforce Consultant die tevreden klanten en een uitstekend resultaat hoog in het vaandel heeft staan. Met zijn achtergrond in de online marketing wereld is hij van plan om zich te ontwikkelen tot een specialist op het gebied van Pardot en Marketing Cloud. In zijn vrije tijd kijkt Mikail graag een film of serie of zoekt hij de grens op van zijn kunnen in de Crossfit box. Ook is hij altijd in voor een drankje met vrienden of een etentje buiten de deur.
Pascal Engbers

Pascal Engbers


Pascal is een Salesforce Consultant met een passie voor customer service. Hij heeft jaren ervaring op managementniveau binnen de service branche en heeft hierdoor al 10 jaar CRM ervaring opgedaan. Bij hem staat de klant centraal. Goed projectmanagement en communicatie zijn belangrijk om ieder project tot een succes af te ronden. Pascal vind je in het weekend langs het voetbalveld, in een restaurant of op de bank met een goede serie of film.
Charles van der Wal

Charles van der Wal


Met een geschiedenis in zowel journalistiek als marketing beschikt Charles over de mogelijkheid om complexe business processen te optimaliseren en te begrijpen vanuit een breder perspectief. Hierbij gaat het niet alleen meer om het implementeren van een IT-systeem, maar om de functionaliteit en bruikbaarheid ervan. Door de juiste te vragen te stellen en kritisch na te denken over de antwoorden, moet duidelijk worden hoe het Salesforce platform succesvol kan worden ingezet. Charles is een Salesforce Consultant die zich specialiseert Sales Cloud en Service Cloud, alsmede de bijbehorende marketing systemen. Deze veelzijdigheid maakt hem breed inzetbaar.

Tom Hofland

Tom Hofland


Tom is een Salesforce Consultant met meerdere certificaten die graag meedenkt met de klant. Zijn doel is een project dusdanig op te leveren dat voldoet aan alle verwachtingen. Hij heeft Lean Six Sigma Green Belt kennis. Dit komt hem van pas bij het optimaliseren van processen. In zijn vrije tijd gaat hij graag een hapje eten met vrienden of een drankje doen op het terras.
Cornelis Vriend

Cornelis Vriend


Cornelis vormt in zijn rol als marketing business consultant de schakel tussen het business vraagstuk van de klant en de oplossingen van Salesforce. Na zijn studie strategische marketing heeft Cornelis meerdere online bedrijven gestart en succesvol verkocht. Hierdoor is hij in staat om uw marketing en business vraagstuk te vertalen naar een automation strategie. In zijn vrije tijd is Cornelis een fanatieke mountainbiker en helpt hij mee aan het onderhoud van de routes.
Lars Polman

Lars Polman


Lars is een enthousiaste webdeveloper, leergierig en met oog voor detail. Altijd op zoek naar de juiste balans tussen design en gebruiksvriendelijkheid. Lars is verantwoordelijk voor web development binnen Profit4SF, maar denkt ook graag mee met het marketingteam. In zijn vrije tijd staat Lars graag op het voetbalveld, spreekt hij af met vrienden of kijkt hij thuis op de bank naar een serie.
Daniel Klomp

Daniel Klomp


Daniël is een Salesforce Developer die kwaliteit van code en efficiëntie voorop stelt. Door zijn technische achtergrond kan hij adequate oplossingen vinden voor complexe Apex problemen. Om zijn kennis nog verder uit te bereiden studeert hij ook Biomedische Technologie. Daniël vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Naast zijn werk en studie is hij vaak te vinden op het hockeyveld.
Friso Oomen

Friso Oomen


Friso is sportief, leergierig en streeft bewust zijn doelen na. Hij is een Salesforce Consultant die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Hij wil zoveel mogelijk certificaten behalen om zich tot een zo breed mogelijk inzetbare Salesforce Consultant te ontwikkelen. Met zijn achtergrond in Sales en Marketing wil Friso bedrijven helpen hun processen op dit gebied te optimaliseren. In zijn vrije tijd is Friso een fanatieke hockeyer.
Mike Vos

Mike Vos


Mike is een Salesforce Consultant die klanttevredenheid zeer belangrijk vindt. Hij is resultaatgericht en denkt graag mee om een Salesforce omgeving te creëren die de verwachtingen van de klant overtreft. Met zijn bachelor ‘Digital Media & Communications’ op zak wil Mike zich eerst specialiseren op het gebied van Sales- en Community Cloud, om zich vervolgens verder te ontwikkelen tot allround Salesforce Consultant. Wanneer hij niet aan het werk is, is hij te vinden op het voetbalveld of in het voetbalstadion. Daarnaast doet hij graag met vrienden een drankje op het terras.
Tommie Dieks

Tommie Dieks


Tommie is nieuwsgierig, creatief en doelgericht. Hij is een gecertificeerd Salesforce Consultant en wil zich naast Sales Cloud gaan richten op de Marketing kant van Salesforce. Hi kan hij zich goed inleven in de klant en weet door zijn achtergrond als Salesforce Administrator wat nodig is voor een succesvolle implementatie. Naast zijn werk is hij vaak te vinden in een Boulderhal en is hij een filmliefhebber.
 Thomas Duijvelshoff

Thomas Duijvelshoff


Thomas is een groot Salesforce fan en altijd op zoek naar een betere manier om Salesforce voor de klant te implementeren. Als gecertificeerd Salesforce Developer lost hij complexe business use cases en integraties op met behulp van de meest relevante oplossingen en features die Salesforce te bieden heeft. Thomas wordt er blij van wanneer een probleem wordt opgelost door de kracht van programmeren. Daarnaast is hij in zijn vrije tijd een fanatieke Crossfitter, binge watcher van series en gigantische foodie.
Jonne van Voorst

Jonne van Voorst


Jonne is een gedreven Salesforce Consultant die klanttevredenheid hoog op de agenda heeft staan en een uitdaging niet uit de weg gaat. De wens van de klant staat bij hem dan ook centraal. Hij doet er alles aan om Salesforce naar volle tevredenheid van de klant in te richten. Naast zijn werk houdt hij van een drankje doen met vrienden, lekker uit eten gaan en het bezoeken van voetbalwedstrijden. Na een dag werken trapt hij graag een balletje of gaat hij naar de sportschool.
Job Bergsma

Job Bergsma


Job is een rijzende Marketing Cloud titaan die zijn werk, niet sporadisch, tot mythische proporties stuwt. Hij beseft als geen ander hoe belangrijk het is om de klant centraal te stellen. Als hij al ergens vrije uren vindt, dan besteedt hij die graag aan lange wandelingen op het strand.

Michiel de Jong

Michiel de Jong


Michiel is een gecertificeerde Salesforce consultant met ervaring in diverse branches.
Naast een optimale klantrelatie streeft hij ernaar om binnen zijn projecten de klantprocessen naar een hoger plan te tillen met behulp van de mogelijkheden binnen Salesforce. In zijn vrije tijd is Michiel vaak te vinden in zijn kajak of
geniet hij van een rondje hardlopen.

Maarten de Groot

Maarten de Groot


Maarten is een leergierige en enthousiaste consultant gespecialiseerd in marketing- en social media strategie. Hij is gecertificeerd in diverse Salesforce clouds waaronder Marketing Cloud en Social Studio, maar richt zich ook op Pardot en Service Cloud. Zijn missie is om te onderzoeken hoe klantprocessen door middel van Salesforce technologie verbeterd kunnen worden. Hij acteert daarbij vaak op het snijvlak tussen service en marketing. Klanttevredenheid en goede adoptie door eindgebruikers zijn voor Maarten de belangrijkste peilers voor een succesvol project. In zijn vrije tijd gaat Maarten graag naar de sportschool en naar het strand. Ook is hij een fervent fan van series.
Thai Hoa Truong

Thai Hoa Truong


Thai Hoa is een ambitieuze Salesforce developer met een achtergrond in Node development. Zijn eerdere werkervaring voordat hij zich bij ons heeft aangesloten bestaat voornamelijk uit het ontwikkelen van backend applicaties voor IoT apparaten. Thai Hoa streeft naar het continue verbeteren van zijn kennis en kunde. Wanneer hij niet bezig is met zijn werk of met het verbeteren van zijn vaardigheden kan je hem vaak vinden met een goed boek.

Adriaan Swart

Adriaan Swart


Adriaan is een ervaren IT-professional met de passie voor Salesforce. Als Salesforce Consultant werkt hij met gedrevenheid aan diverse soorten projecten en uitdagende support cases. Met een IT verleden als Projectmanager en aangevuld met Professional Scrum Master en Professional Product Owner is hij zeer goed in staat elke Salesforce uitdaging aan te gaan. Inmiddels ervaring met Sales Cloud en andere Salesforce producten heeft hij de ambitie om zich te specialiseren op Sales Cloud, Service Cloud en Marketing Cloud. Naast al deze uitdagingen is Adriaan naast zijn werk fanatiek bezig met Fitness en Spinning.
 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Profit4SF of een afspraak maken?