KIVO Plastic Verpakkingen is momenteel één van de grotere producenten van polyethyleen verpakkingsmateriaal in Europa,. De hoofdvestiging bevindt zich in Volendam. KIVO Plastic Verpakkingen onderscheidt zich door zich te in hun productieproces te focussen op de diktereductie van de verpakkingen. Hierdoor kunnen zij een steeds innovatiever product op de markt brengen.

Doelstellingen Salesforce implementatie
Salesforce is voor KIVO haar eerste CRM systeem. Voorheen werd er geen CRM bijgehouden, wat een significante aderlating was voor de groei van het bedrijf in verband met de actieve salesafdeling die niet de tools had om zich te focussen op wat belangrijk is. Met de aanschaf van het Salesforce pakket richt KIVO zich op een compleet klantbeeld waarbij de Lead-to-Cash cyclus inzichtelijk gemaakt wordt en binnenkomende cases snel en correct afgehandeld kunnen worden.
Profit4SF heeft in deze behoefte kunnen voorzien door de gehele salesafdeling op te nemen binnen de Service Cloud van Salesforce om zo meer schaalbaarheid te creëren voor de toekomst. Naast de salesafdeling is ook R&D, Service en Marketing aangesloten op het platform om zo nog beter de processen te stroomlijnen en krachten te bundelen binnen het CRM. Daarnaast heeft de salesafdeling door middel van de aangebrachte automatiseringen van hun salesprocessen veel meer grip op het proces en kunnen ze inspelen wanneer dat nodig is. Om het 360-graden klantbeeld volledig te perfectioneren zijn er een 10-tal koppelingen gerealiseerd met het ERP systeem, waardoor alle informatie naadloos overgeschoten wordt, resulterend in een up-to-date, overzichtelijk klantbeeld van A tot Z op het Salesforce platform.