Analytics Cloud

Transformeer de manier waarop je bedrijf klantgegevens verzamelt, analyseert en benut. Zorg dat gegevens uit verschillende bronnen beschikbaar zijn in één klantoverzicht voor snelle beslissingen en acties.

Onderneem actie op basis van data

Gebruik data om gemakkelijk tot slimme inzichten te komen en ga direct aan de slag.

Direct online
De Einstein Analytics App kan direct in Salesforce gebruikt worden, zodat je gelijk actie kunt ondernemen. Nooit meer wachten op de IT-afdeling die de software installeert en optimaliseert. Stel direct je vragen en ga aan de slag.

Onderneem sneller actie
Vind je het antwoord, zet dan snel de volgende stap met de ingebouwde tools (Einstein Analytics Actions). Creëer een taak, update een record, deel statistieken en meer, zonder dat je hoeft te wachten op gedateerde gegevensanalyse tools.

Ontwikkeld voor snelheid
Gebruik Einstein Analytics om eenvoudig Salesforce-gegevens of andere gegevens binnen je bedrijf te delen. Verken informatie, genereer inzichten en onderneem direct actie, zodat het hele team aan de slag kan.

Apps voor iedereen

De Einstein Analytics Apps zijn gebruiksklare oplossingen die bedrijfsbreed en binnen verschillende branches gebruikt kunnen worden.

Sales Apps
Sales Analytics wordt vooraf ingesteld met alle lenzen en dashboards die verkoop nodig heeft. Vertegenwoordigers krijgen inzicht in wat er ontbreekt en hebben een volledig beeld van de klant. Managers zien wat er in de pijplijn zit, volgen de prestaties van het team en ontdekken nieuwe kansen.

IT Apps
Bekijk je applicatie performance, krijg inzicht in het gebruik en ontvang beveiligingsgegevens voor al je Salesforce-apps met Einstein Analytics for Event Monitoring. Verbeter de totale Salesforce-ervaring en ontdek wie kritieke bedrijfsgegevens bekijken.

Service Apps
Met de dashboards en lenzen van Service Analytics kan het gehele team betere diensten leveren. De oplossing is ingebouwd in de Lightning Console, waardoor service medewerkers een volledig beeld krijgen van de klant. Als manager volg je casetrends, de efficiëntie van medewerkers en de kanaaloptimalisering.

Werk op elk apparaat

Mobile-First
Einstein Analytics is ontwikkeld voor gebruik op mobiele apparaten en is geoptimaliseerd voor ieder apparaat (Android en iOS).

Beschikbaar op smartwatches
Einstein Analytics voor de Apple Watch was de eerste zakelijke app voor de smartwatch. Analysegegevens zijn nu beschikbaar op computers, smartphones, smartwatches en meer.

Onderweg samenwerken
Waar je ook bent, met Einstein Analytics verkrijg je antwoorden en deel je bevindingen. Voer met het gehele team gesprekken over gegevens, werk samen aan antwoorden en presenteer vanaf welk apparaat dan ook.

Kom sneller in contact

Sneller toegang tot gegevens
Hardwareproblemen en slecht getimede software-updates zijn verleden tijd. Einstein Analytics is betrouwbaar en handig en start sneller dan traditionele oplossingen.

Contextuele dashboards
Bouw dashboards in het Customer Success Platform (van Sales Cloud tot Service Cloud en Community Cloud) en geef werknemers en partners een consistent beeld van gegevens en verleen toegang tot nieuwe inzichten.

Verken gegevens veilig
Dankzij krachtige beveiliging en besturingselementen zijn de gegevens van je bedrijf altijd veilig, zodat jij en je team zich kunnen richten op samenwerking vanaf ieder apparaat.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Profit4SF of een afspraak maken?