Commerce Cloud

Zorg met AI, mobiel ontwerp en de flexibiliteit van de cloud voor een probleemloze, persoonlijke en inspirerende ervaring die identiek is op mobiele platforms, social media, het web en in de winkel.
Verbeter de winkelervaring voor jezelf en je klanten

Eenduidige commerce geeft jou en je klanten een soepele, gepersonaliseerde ervaring online en in de winkel.

Beheer alle aspecten van e-commerce
Overtref de online klantervaring, van winkelen tot dienstverlening. Met geïntegreerde oplossingen voor commerce, afrekenen, orderbeheer en meer.

Versnel processen
Profiteer van marktkansen met de cloud, ontwikkel snel nieuwe websites, creëer verfrissende klantervaringen, plaats winkels online, zet nieuwe locaties op, gebruik nieuwe functies en integreer nieuwe technologieën van partners.

Verbeter de shopping journey
Verbind elke stap in de journey van de consument, van kennismaking tot aankoop en nazorg, door al je retailprocessen met Salesforce te integreren.

Innoveer en groei met vertrouwen
Besteed meer tijd aan het stimuleren van innovaties en minder aan het beheren van technologie. Gebruik altijd de meest actuele versie dankzij automatische updates en blijf moeiteloos de verwachtingen van de klant voor.

Bouw een betere winkelervaring

Eenduidige winkelervaringen
Overtref de ervaring van de klant. Bied een eenvoudig aankoopproces met flexibele instore opties vanaf elke locatie en de keuze om spullen te retourneren naar een winkel of klantenservice. Beheer je inventaris, merchandising en promoties tussen online kanalen en de winkel, allemaal met een gedeeld beeld van klanten, bestellingen en meer.

Geavanceerde e-commerce
Transformeer de digitale klantervaring op internet, mobiel, social media en in winkels. Maak contact met potentiële klanten en converteer ze met marketing, merchandising, promoties en nog veel meer. In de ontwikkelomgeving kun je commerce eenvoudig aanpassen of uitbreiden, waar je ook wilt.

Retail Success Community
Deel ideeën, inspiratie en inzichten met partners en klanten of ontvang strategisch advies van customer success-teams die je ontwikkeling volgen en methodes aandragen om je bedrijfsvoering te optimaliseren.

Commerce Cloud Digital
Creëer en coördineer je digitale ervaringen en transacties voor klanten op al je online kanalen, internet, mobiel, social media voor klanten die meer betrokken zijn en een gediversifieerde omzet.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Profit4SF of een afspraak maken?