Field Service Lightning

Field Service Lightning (FSL) is een add-on op Service Cloud en brengt uw field service management nog een stap verder; fysiek bij uw klant. Veel bedrijven in de huidige markt verliezen veel geld, efficiency en klanttevredenheid omdat hun field service management los is gekoppeld van het CRM systeem en er weinig tot geen samenwerking is tussen beide systemen en/of afdelingen. FSL, de buitendienst cloud software van Salesforce brengt hier verandering in!
Naadloze aansluiting van uw field service management met uw bestaande systemen

Salesforce FSL bundelt met software de data  binnen uw CRM systeem met de data van de buitendienst. Hierdoor bundelt u alle krachten tot één. Dit zorgt ervoor dat uw rapporten op één centrale plek staan. Naast het rapporteren van uw field service kunt u ook de data combineren met uw klantenservice om uw management nog verder te optimaliseren. Tevens heeft u hiermee alles op één plek waardoor de ervaring van de klant, maar ook de medewerker zo optimaal mogelijk is. Ook workflows en business processen kunt u hiermee heel gemakkelijk combineren.

Speciaal ontwikkelde app

Salesforce heeft  speciale buitendienst software ontwikkeld waarin uw field service (intern of extern) de opdrachten kan inzien en zo eenvoudig management kan uitvoeren op deze opdrachten. Daarnaast bevat het veel features die de klantbeleving en tevredenheid van uw werknemers zal verhogen. Het digitaal ondertekenen van werkbonnen, de naadloze integratie met Google Maps en andere navigatiesystemen, maar ook voorraadbeheer, offline modus, barcodescanner, kennisbank en nog veel meer.

Dispatcher console

Voor een dispatcher is het belangrijk om te weten hoe de buitendienst real time opereert en dit kan eenvoudig met de Dispatcher console en de software binnen Salesforce FSL. Daarbij moet het gemakkelijk zijn om de planning aan te passen, te zien waar files staan en spoedaanvragen te verwerken. U kunt hier geografisch zien waar uw medewerkers zijn. Via een Gantt overzicht en via drag-and-drop kunt u heel makkelijk opdrachten inplannen en wijzigen. Tevens helpt FSL u met het optimaal en automatisch inplannen van uw resources en het field service management. En dat met één druk op de knop! Dat wilt u toch ook? Bel daarom vandaag nog 030 737 03 22 voor het maken van een afspraak.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Profit4SF of een afspraak maken?