Sales Cloud

Sales Cloud is de CRM-oplossing van Salesforce die uw bedrijf ondersteunt tijdens het gehele sales proces en u helpt goed lead management te voeren. Alle gegevens van een relatie, inclusief de contactmomenten en de verkoopkansen bij dit bedrijf worden geregistreerd. Sales Cloud is een CRM systeem met e-mail integratie dat draait in de cloud en is overal ter wereld via de smartphone, tablet, laptop en desktop toegankelijk. Hierdoor heeft u altijd de beschikking over de actuele gegevens.
Sluit betere deals door een duidelijk overzicht van alle relaties

Met Sales Cloud wordt alle relevante informatie vastgelegd en heeft u een 360 graden klantbeeld. Welke campagnes heeft deze relatie gehad? Welke contactpersonen werken daar en wat is hun rol? Is er e-mail communicatie met deze relatie geweest? U weet het dankzij deze dit CRM en lead management systeem met e-mail integratie. Maar u heeft ook inzicht in afspraken, bezoekverslagen, verkoopkansen, offertes en orders bij deze relatie. U weet het dankzij deze dit CRM, lead en opportunity management systeem met e-mail integratie.

Beheer uw verkoopkansen

Zie in welke fase de verkoopkans zit, welke diensten of producten zijn populair, wie is de concurrentie is en wat voor potentiële omzet zit er nog in de pijplijn? U heeft toegang tot de meest recente informatie zodat u elk salesgesprek goed voorbereid tegemoet kunt gaan en elke deal positief kunt afsluiten. Goed opportunity management en sales automation verhogen namelijk uw verkoopkansen

Werk samen aan deals

Deel kennis door gebruik te maken van Chatter, het interne communicatiemiddel van Salesforce. Iedere salesmedewerker kan zijn input geven over de deals en zijn kennis toevoegen. Ook door middel van opportunityteams kunnen twee of meer medewerkers samen zoveel mogelijk deals binnen halen en elkaar up-to-date houden.

Werk samen met partners aan verkoopkansen

Door middel van de Salesforce Partner Community kunt u samen met uw partners aan verkoopkansen werken. Hierdoor heeft u een duidelijk overzicht waar uw partners mee bezig zijn.

Krijg meer leads met goed lead management

Met Sales Cloud heeft u een duidelijk onderscheid tussen leads, prospects en klanten. Beheer de leads, neem contact op en kijk of de lead interesse heeft in uw dienst of product. Rapporteer op deze data en verbeter uw lead management.

Van websitebezoeker naar klant

Door de bezoeker een contactformulier te laten invullen of wanneer een bezoeker een whitepaper download, krijgt u gegevens van de bezoeker die u kunt gebruiken om de bezoeker te informeren naar uw diensten/producten. Door gebruik van web-to-lead kunt u de gegevens die een bezoeker achterlaat op uw website toevoegen als lead.

Verhoog uw productiviteit en bekijk onderweg alle gegevens van uw relaties

Salesforce werkt in de cloud en is daardoor voor elk device met een internetverbinding toegankelijk. Bekijk voordat u naar binnen stapt bij de klant nog de laatste gegevens of bewerk de laatste inzichten via mobiel of tablet.

E-mailintegratie van uw CRM zorgt voor nog eenvoudiger opportunity  management

Sales Cloud kan worden verbonden met Gmail (G Suite) en Microsoft Outlook. Mail vanuit Sales Cloud naar de leads en klanten of voeg e-mails vanuit Gmail of Microsoft Outlook toe aan uw Salesforce omgeving.

Neem beslissingen op basis van data die overzichtelijk wordt gepresenteerd in rapporten en dashboards

Dashboards geven in een oogopslag realtime-inzicht in uw bedrijf. Graaf dieper met gedetailleerde rapporten die door iedereen kunnen worden gemaakt. En krijg toegang tot deze rapporten en dashboards vanaf elke locatie.

Bezoeks- en gespreksverslagen

Houd alle details van bezoeken en (telefoon)gesprekken vast in bezoeks- en gesprekverslagen. Hierdoor is het altijd inzichtelijk wat u met de klant heeft afgesproken en vergeet u geen enkel detail meer. Daardoor behoudt u tevreden klanten. Erg belangrijk voor uw bedrijf, dus bel 030 737 03 22 voor het maken van een afspraak. Zet die eerste stap naar een verbeterd Sales proces door de inzet van Salesforce Sales Cloud.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Profit4SF of een afspraak maken?